Cookie Cutter Condo Turned Romantic Organic Home by Spaces by Jacflash

This Spaces by Jacflash project began with an empty, newly finished condo in the Roncesvalles area in West Toronto. The condo was about as cookie cutter as you can get, but when Spaces by Jacflash finished with the space, it was transformed into a one of a kind home with elegant and cozy character.

nicole edit

The dominant feature in this space was the barn-board wood wall that extended over and above the kitchen. This created a warmth and unusual texture throughout the home that one does not typically get in a condo.

ORC_0560 editORC_0601 edit nicole

Floating metal shelves framed the television showcasing cherished treasures.

ORC_0658 nicole edit

We combined elements of industrial furnishings with a polished antique crystal chandelier. Rustic features paired with gold touches transformed this space into a romantic, organic place to call home.

ORC_0756 edit

Other personal touches included the gold framed photo wall displaying the couple’s wedding photos.

0368 edit

In the client’s bedroom, a carpet hung behind their bed, acting as an artistic headboard, a simple yet dramatic effect to the space that also drowns out any neighbourly noise.

For more information on creating your space with the Spaces by Jacflash team email jaclyn@jacflash.net!

Photos by Evens Belleus

4 thoughts on “Cookie Cutter Condo Turned Romantic Organic Home by Spaces by Jacflash”

  1. Hi There, Saw this and love the space, designed so well! Was wondering if you could tell me where the bar cart is from?

    Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>